Aanplanting van bomen met visie en kennis van zaken door Arborum Boombeheer

Bomen planten vergt veel expertise

Inderdaad, de aanplanting van bomen, daar begin je niet lukraak aan. Bij Arborum Boombeheer weten we dat als geen ander. Tijdens onze opleiding lag de focus onder andere op plantenkennis en plantenteelt. Als gediplomeerde boomverzorgers staan wij nu particulieren, bedrijfsleiders en openbare besturen in Oost-Vlaanderen met raad en daad bij voor de aanplanting van bomen.
We bekijken de site nauwkeurig. De bodemgesteldheid, de water- en lichtbalans van de standplaats die u voor de bomen voorziet … het zijn allemaal factoren die het welslagen van uw plannen beïnvloeden.

Op onze knowhow kunt u rekenen

U begrijpt het: we gaan stap voor stap te werk. We vernemen graag welke bomen u verkiest en gaan na of zij op de betreffende plek zullen gedijen. We geven u deskundig advies en helpen u bij de keuze van de meest geschikte planten en bomen.

Als dat nodig is, zorgen we eerst voor een efficiënte bodemverbetering. Want goed begonnen is half gewonnen. In elk geval garanderen wij u een professionele aanpak en de vakkundige uitvoering van uw opdracht. En u weet het: ook de snoeiwerken en de verzorging van uw bomen kunt u aan de boomverzorgers van Arborum Boombeheer toevertrouwen.

Arborum Boombeheer uit Stekene is uw partner bij uitstek voor de aanplanting van bomen in de ruime omgeving van Lokeren, Lochristi en Gent.

Contacteer ons voor een afspraak en een gratis offerte!